Taxatie Bergen op Zoom

Wij verzorgen uw taxatie in Bergen op Zoom! Heeft u in Bergen op Zoom een woning gekocht en heeft u ten behoeve van de financiering een taxatierapport nodig? Of heeft u verbouwplannen en wilt u dit laten meefinancieren in uw huidige of nieuwe hypotheek?

Taxatie Op Maat verzorgt uw taxatie in Bergen op Zoom!

Welke reden het ook is, u wilt zo snel mogelijk een betrouwbaar taxatierapport ontvangen welke door uw geldverstrekker wordt geaccepteerd. Het is van belang dat deze door uw geldverstrekker wordt geaccepteerd. Een taxatierapport is voor de geldverstrekker van belang om te beoordelen of de hypotheek verantwoord verstrekt kan worden. De taxateur is daarom verantwoordelijk om te werken volgens bepaalde richtlijnen.

Taxatie Op Maat voldoet aan deze richtlijnen en taxeert altijd conform het laatste model woningfinanciering. Dit model is vastgesteld door het CHF (Centraal Hypothecair Fonds). Daarnaast is Taxatie Op Maat lid van de branchevereniging VastgoedPro, ingeschreven als taxateur in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en als gecertificeerd makelaar in het VastgoedCert register.

De voordelen van Taxatie op Maat

– digitaal taxatierapport gereed binnen één week na woningbezoek;
– flexibel in afspraakplanning;
– bereikbaar via o.a. Whatsapp;
– deskundig als Register Makelaar Taxateur (RMT);
– eigen kantoorlocatie.

Neem contact op met Taxatie Op Maat.